Ekonomi

LÂ Catterton 4 milyon ODDITY hissesi satacak

NEW YORK – ODDITY Tech Ltd. (NASDAQ:ODD), güzellik ve sağlıklı yaşam sektörlerinde dijital öncelikli yaklaşımıyla tanınan bir tüketici teknolojisi şirketi olarak 4.000.000 adet A sınıfı adi hissenin ikincil halka arzına tanıklık edecek.

Hisseler şu anda özel sermaye şirketi LÂ Catterton tarafından yönetilen bir fonun elinde bulunuyor ve bu fon da sigortacılara 600.000 hisseye kadar ek alım için 30 günlük bir opsiyon sunmayı planlıyor.

ODDITY’nin kendisi herhangi bir hisse satmıyor ve bu işlemden herhangi bir gelir elde etmeyecek. Arz, önde gelen finans kuruluşlarından oluşan bir ekip tarafından yönetilmekte olup, Goldman Sachs & Co. LLC, J.P. Morgan Securities LLC, Morgan Stanley & Co. LLC, Allen & Company LLC, Evercore Group L.L.C. ve Barclays’den oluşan bir ekip tarafından yönetilmektedir.

Hisselerin satışı, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yapılan kayıt beyanının geçerliliğine bağlıdır. Şu an itibariyle, kayıt beyanı dosyalanmış ancak henüz aktif değildir, yani beyan yürürlüğe girene kadar menkul kıymetler satılamaz veya satın alma teklifleri kabul edilemez.

ODDITY’nin iş modeli, tüketici ihtiyaçlarını belirlemek ve güzellik ve sağlık ürünlerini hızla pazara sunmak için yapay zeka ve veri biliminden yararlanmaya odaklanıyor. IL MAKIAGE ve SpoiledChild gibi markaların sahibi olan şirket, yaklaşık 50 milyonluk bir kullanıcı tabanına hitap ediyor. Genel merkezi New York’ta bulunan ODDITY’nin ayrıca Tel Aviv, İsrail’de bir Ar-Ge merkezi ve Boston’da bir biyoteknoloji laboratuvarı bulunmaktadır.

Teklif edilen arz sadece bir izahname aracılığıyla gerçekleştirilebilecek olup, izahnamenin ayrıntıları yönetici finans kuruluşlarının ofislerinden temin edilebilir.

Bu haber bir basın bülteni açıklamasına dayanmaktadır ve herhangi bir menkul kıymeti satmak için bir teklif veya satın almak için bir teklif talebi teşkil etmez.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu